Vyhledávání


Kontakt

Hazard-cdc
Budovatelů 339
Velká Polom
Ostrava

Tel.: +420 606 394 600
hazard.cdc@seznam.cz

Informace pro sponzory najdete ZDE

Květen - měsíc úspěchů!!!

19.08.2011 15:23

 

A teď už ke světlým okamžikům května.

Jedním z nich je OMČR v cloggingu dětí a tentokrát výjimečně i dospělých. Zúčastnili jsme se s rekordním počtem 13 tanců a dalších 7 odvážlivců nás reprezentovalo v kategorii free styl. Bohužel konkurence byla nebývale velká a my si odvezli všeho všudy jeden pohár, který nám vybojovala Eva Rýcová v kategorii free style.

Pro nás však byli nejlepší všichni naši tanečníci. Vezmu to od těch nejmenších:

V dětské kategorii do 12 let jsme předvedli tyto tance: Malá víla - sólo Lucinky Malé, které se z našich malých sól umístilo nejvýše, Jako loutka - zatančila Anička Valková,Superhrdinky - Domča Klanicová a Venďa Jarkovská - z mladší kategorie nejlepší duet,Attention please! - Mája Mařáková a Klárka Kvardová, The other side of me - Valča Friessová a Peťka Smržová. Všechna sóla i dueta tančili tanečnice poprvé.
No a pak přišel vrchol našeho ročního snažení - skupinka s názvem Ach ty zuby! Povídání k tomuto tanci bylo pro ústa moderátora z Čech tak náročné, že na pódium musela vyběhnout naše Terka Němcová a přečíst ho pěkně po Ostravsku. Bohužel ani to nestačilo a postup do finále nám byl odepřen.

V kategorii do 17-ti let bojovaly tyto tance: Tanec v dešti - brilantní výkon Evči Rýcové. V kategorii sóla starší se nám sešly dvě sestřičky - Katka a Terka Pazdírkovy. Kačka (Fabulous) si ve starších letos zatančila poprvé a Terezka (Lady's dance) si bohužel odvezla z mistrovství dětí zvoneček, což znamená, že mezi dětmi tančila naposledy. Obě slečny jsme mohly vidět i v kategorii dueta starší s tancem Adam's family
Vrcholem celoroční práce našich velkých slečen byla skupinová choreografie s názvem Na diskotéce. Holky do toho daly celé srdce. Netančily jen pro sebe, ale i pro jednu z našich nejlepších tanečnic Aničku Vodičkovou, která ze zdravotních důvodů musela pověsit stepky na hřebík a také pro Terezku Uhlářovou a Terezku Pazdírkovou, se kterými tančily v kategorii naposledy.

Každý rok bych tady své povídání ukončila, ale letos ne. Poprvé totiž byly v rámci dětského mistrovství otevřeny i kategorie dospělých. Zajímavou choreografii s názvem Kung - fu fighting předvedl Lukin Klanica - spojil totiž step a bojová umění. 
Velké poděkování patří Vevě Tešlové (Like me) - vedoucí velkých holek, která se opět rozhodla zkusit zase jednou sólo. A poděkování hlavně proto, že je nesmírně důležité, aby děti viděly, že i dospělí a vedoucí v Hazardu toho spoustu umí a nebojí se to ukázat. To je pro děti myslím velká motivace. Dík Vevi!!!

 

Další květnovou soutěží byl každoroční Moravský pohárek letos konaný v Polešovicích u Uherského Hradiště. No pěkná štreka, ale stálo to za to. Dovezli jsme si celkem 5 pohárů za první místa!!!! Zvítězily choreogrfie: Jako loutka, Superhrdinky, Ach ty zuby, I'm going up!!! (pro připomenutí je to line mladších dětí) a Jack's girls (country nejmladších).

A můžeme začít zase od znova........ALE S RADOSTÍ!!!!!!!!!!!!! 
Váš Luc!k